Dr. Schreiber Mária

Kisállatgyógyász szakállatorvos
06-img_1154b

Szeretem a természetet és mindig imádtam az állatokat. 9 éves korom óta volt kutyám, vagy macskám, akiről gondoskodtam. Nem volt kétséges, hogy milyen pályát választok, már korán eldöntöttem, hogy állatorvos leszek.

1989-ben végeztem a budapesti Állatorvostudományi Egyetemen.

A gyakorlati év után kisállat praxissal kezdtem foglalkozni és azóta is ezen a területen tevékenykedem.

2006-ban kisállatgyógyász szakállatorvos diplomát szereztem.

2009-2010 évben epileptológiai ( epilepszia betegséggel foglalkozó tudomány) képzés sorozaton vettem részt az Epilepsziás Kutyákért Alapítvány szervezésében. A kurzus óta tagja vagyok a Dr Kiss Gabriella vezetésével létrejött Epilepszia Centrum Hálózatnak.

2009 -ben „Laser-gyógyászat tanfolyam. – Soft Laser terápia.” kurzust végeztem. – Azóta a lágy lézer terápiát rendszeresen alkalmazzuk a rendelőben.

Alakulása óta tagja vagyok a Magyar Kisállatgyógyász Állatorvosok Egyesületének.

Az egyetem elvégzése óta folyamatosan konferenciákon, továbbképzéseken veszek rész, hiszen ebben a szakmában a naprakész tudás elengedhetetlen.

Állatokból a rendelőből hazaérve sincs hiány, két lóval, három kutyával és egy cicával osztjuk meg otthonunkat.

Pap Andrea

Asszisztens

A gyerekkorom nyári szüneteit mindig falun, állatokkal körülvéve töltöttem. A természet és az állatok iránti szeretetem azóta is tart. Kutyáim az Animal Állatorvosi rendelő páciensei voltak és bár más irányú végzettségem van megpályáztam a rendelőben meghirdetett asszisztensi állást és nagy örömömre meg is kaptam.

2012. óta dolgozom asszisztensként. Feladatom a gazdik és kedvenceik fogadása, műtéteknél történő asszisztálás, adminisztráció. Évente továbbképzésen veszek részt. Lelkiismeretes munkámmal igyekszem hozzájárulni a rendelő zökkenő mentes működéséhez.

Mindig örömet okoz, ha a rendelőben gazdátlan, beteg állaton tudunk segíteni, és gyógyulás után sikerül neki új otthonra lelni.

Munka után a rendelő egyik rendszeres páciense, Borisz nevű bullterrierem vár.

15-img_1182b